Jag var nere på stan för några dagar sedan och hade tänkt att jag skulle handla lite underkläder i och med att de jag nu har börjar se urtvättade och förlegade ut. Dock hade jag nog lite för högt ställda förväntningar på vad jag skulle kunna hitta i butikerna jag vanligtvis går till. Man har ju vant sig vid att ha tillgång till enorma sortiment i och med internet och reklam på diverse hemsidor och jag får säga att det kändes som ett antiklimax när jag kom in i butiken och såg vad som erbjöds. Det tog inte lång tid för mig att komma fram till att jag nog skulle handla dessa underkläder via internet istället och nu efter att ha beställt min första order på underkläder känner jag att det var ett klokt val! Jag tycker verkligen om att gå i butiker och kunna prova alla varor innan jag köper dom, men när det kommer till underkläder brukar man inte få prova dessa i vilket fall vilket gör att jag lika väl kan inhandla dessa via någon av de webbutiker som kommit under senaste åren. Ifall man vill ha lite roliga underkläder eller underkläder i en viss stil, kan det vara en stor vinst med att handla via någon webbshop. Utbudet man har tillgång till går inte riktigt att jämföra med butikerna i stan och det är väl inte konstigt egentligen i och med att dessa butiker måste köpa in och ha stora lager för att kunna erbjuda detta sortiment för underkläder.

När man handlar vardagskläder som jeans eller koftor, är det viktigt att se hur de sitter och verkligen få rätt storlek. Alla plagg har ju sin design och passformen är inte klockren för alla kunder. När det kommer till underkläder är det inte någon större skillnad i passform och storlek så man kan ofta bli nöjd även om man inte testat modellen innan. Framförallt handlar det nog om tyg och rent estetiska frågor när man handlar underkläder och de flesta har bra kunskap om vilken storlek de vill ha. Jag tror det finns en stor marknad för underkläder på internet och inte minst så när det kommer till dyrare modeller eller sexiga underkläder. Vill man handla sexiga underkläder får man ofta gå till en sexshop eller liknande i och med att valmöjligheterna är så begränsade i vanliga butiker. Dessutom kan det vara roligt att få nya influenser vad gäller sexiga underkläder och det kan ofta vara till stor hjälp att kunna se och jämföra olika plagg innan man beställer. För egen del beställer jag nu sexiga underkläder via internet och har inte varit i en butik för underkläder sedan jag testat att handla via internet.